Optimizacija spletnih strani je zelo uredu, če se odločimo za oglaševanje na daljši način.Kaj to pomeni? To oglaševanje je cenejše na dolgi rok in tudi optimizacija spletnih strani se opravlja dalj časa za dosego rezultatov, ki se jih zastavimo. Koliko časa potrebujemo za določen rezultat je odvisno od konkurence. Optimizacija spletnih strani je oglaševanje s ključnimi besedami, ki so pomembne za našo spletno stran in te ključne besede spravimo na sam vrh iskalnika.

Nekaj napotkov si lahko najdete tudi na strani http://optimizacija-spletnihstrani.eu/optimizacija-spletnih-strani-rbt-d-o-o/

Ključne besede so vredne več, če ima veliko obiska v iskalniku, ki pa ga lahko preverimo s posebnim programom v googlu za iskanje ključnih besed. To pomeni, če ima določena ključna beseda 1000 iskanj na mesec in smo s to ključno besedo na prvem mestu si pridobimo vsaj okrog 800 mesečnih obiskovalcev ali več in to pomeni da je to toliko potencialnih strank ali kupcev. Optimizacija spletnih strani pa te določene in izbrane besede pripelje do vrha s posebno tehniko. Imate pa tudi drugo možnost, da ključne besede zakupimo pri googlu in plačamo vsakega obiskovalca posebej ko pride na našo spletno stran.

Optimizacijo spletnih strani lahko naredite sami, če imate dovolj znanja drugače to raje prepustite strokovnjakom, ki to delamo vsak dan.  Sami lahko veliko naredimo, če znamo pisati kvalitetno in dodajamo veliko besedila na spletno stran.

 

 

Dodaj odgovor

Previous Post
«