Poceni potovanja so lahko za vsakega, ki si to potovanje tudi želi in ima nekaj dohodka, da si lahko prihrani vsaj nekaj denarja, da enkrat na leto kam tudi odpotuje. Za poceni potovanja je najbolje, da si poiščemo sami vse v lastni režiji brez agencije, ker pri tem še agencija nekaj zasluži.let karte

Najprej si moramo izbrati destinacijo kamor želimo odpotovati in nato z iskanjem letalskih kart že vsaj pol leta prej pa je dobro da spremljamo letalske karte za našo desinacijo. V trenutku, ko zasledimo, da je letalska karta po primerni ceni pa jo tudi rezerviramo in kupimo. Tudi za prenočišče lahko poskrbimo sami in poiščemo po spletu najbolj ugodno varianto v bližini kam odpotujemo.

Poceni potovanja so lahko še cenejša, če vse to naredimo sami, da smo prilagodljivi glede terminov, ker so večkrat letalske karte cenejše po terminu katerem se odloči letalska družba. Če izberemo poceni potovanja lahko zaradi tega odidemo večkrat na dopust, ker je lahko razlika v ceni skoraj dvojna, če nismo pazljivi pri rezervacijah potovanja.

Comments are closed.